keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Loistopäivä

Tämä päivä meni taas putkeen. Dax laski ennustettuun haarukkaan, pysähtyi 5750 tasolle ja jäi keikkumaan siihen yläpuolelle. Tappioputken jälkeen suunta ei voi olla kuin ylöspäin.

Päivän alku meni vähän häröillessä ja olisin voinut napata isommankin tuoton. Loppujen lopuksi onnistuin ostamaan 0,94 ja myymään 1,23 pois eli ihan kiva 30% tuotto. Alin (mistä olisi pitänyt ostaa) oli 0,88 ja korkein 1,3. Eli vähän jäi kuitenkin kaivertamaan mieltä.

Onnistumisprosentti viimeiselle 10 treidille on tällä hetkellä 40% tappiopäivien jälkeen. Olen kuitenkin huomannut, että 30% tavoitteista osuu oikeaan ja silloin kun mennään oikein tuotto on kohtuullisen hyvä. 70% menee niin ja näin, ja näistä tulee tuottoa tai tappiota.

Kokonaisuuden kannalta treidaaminen on antanut tasaisempaa tuottoa. Monesti olen tehnyt nousumarkkinassa tappiota treidaamisella, mutta muut strategiat ovat antaneet tuottoa. Laskupäivänä ole useimmiten onnistunut tekemään todella isoja tuottoja treidaamisella, kun taas muut strategiat ovat tehneet tappiota.