keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Päivän näkymät


Eilinen päivä oli täysin hanurista. Päivän aikana ei saanut mistään kiinni. Kurssit kävivät vastustasolla, mutta eivät menneet tavoitetasolleni. Osto 1,45 ja 1,19 ja myynti 1,19. Eli tappiota tuli. Nyt oli jo neljäs päivä kun yritetään mennä tuosta samasta 5872 rajasta rikki, mutta siinä ei olla onnistuttu. Markkinat tarvitsevat selvästi nyt isompia uutisia, että halutaan ostaa osakkeita kalliimmalla. Tällä hetkellä mentiin tuollaiseen kapenevaan suppiloon, josta tänään joko mennään tuon ylärajan lävitse tai sitten käydään hakemassa vauhtia jostain 5750 tason yläpuolelta. Todennäköisempää, että käydään hakemassa vauhtia alhaalta.

Kirjoitushetkellä Aasiassa laskua ja jenkki-futuurit aavistuksen plussalla (0,018%), joten pieniä laskupaineita on ja odotellaan Eurooppaa.

Neljä tappiollista treidiä takana (vaikkakin missasin tuosta välistä yhden positiivisen), joten ei vielä huolta. Keskimäärin tappioita on 2 peräkkäistä, maksimissaan uskon, että ei enempää kuin 6. Uskon, että hyvällä money managementilla selviää eli tappioputkessa pitää pienentää panosta ja vastaavasti kasvattaa kun menee hyvin. Tälle päivälle lähdetään hieman varovaisemmin liikkeelle ja odotellaan noin 0,5% laskua tai käyntiä tuolla 5750-5780 tienoilla.