perjantai 23. lokakuuta 2009

Perjantai, kuuluisa paljon puhuttu palkkapäivä

Tänään oli aamulla blogger-sivustolla jotain häikkää, joten en pystynyt laittamaan tänne muistiinpanoja ennen pörssin aukeamista.

Aamu meni ihan suunitellusti. Nostin sijoitussummaa, koska pari voitollista treidiä taas takana ja perjantaina onnistumis-% on muutenkin korkeampi.

Ostin Dax turboa hintaan 1,21 ja myin 1,3 pois. Aikaa meni 30 minuuttia. Vajaa +7,5% bruttotuotto. Onneksi minulla on parempaakin tekemistä ja lopettamaan "työpäivän heti 10.30". Yksi hyvä treidi päivälle riittää.

Aamulla oli tällaisia fiiliksiä: "Eilen selvä bottoming tail muodostelma. Jenkit ja Aasia selvästi plussalla. Myös Jenkki- ja daxfutuurit plussalla aamusta. Nousun tavoite 5850. 5875 edelleen yläraja, josta voidaan mennä rikki. Seuraava tavoite 5900, joka muodostuu kuvioiden kärkeen. Alalaidassa 5650 selvä tukitaso. Aikaisempina kertoina tällä ennakkoasetelmilla on tosin tehty tappiota. "

Dax aukesi 5787 ja kävi 5848.

Viikkotasolla pienensin osakeriskiä ja myin Intia-etf:n pois. Tilalle otin 2-kertaa vivutettua maataloushyödykettä. Käytännössä osakepaino on Venäläisissä firmoissa ja Brasilia-etf:ssä.