torstai 25. maaliskuuta 2010

Päivän anti

Tämä päivä oli kyllä todella armoton. Kuinkahan moni dax-warrettaja pääsi tänään voitolle? Onnea heille tästä hetkestä. Enemmän kuitenkin onnea heille ensi kertaa varten, jotka tekivät turskaa! Toivottavasti myös taitoa ja oppirahoja.

Trin kääntyi tänään todella aggressiivisesti ja äärimmäisesti kello 14:20 ostohalukkuuden puolelle. Koukutettiin puttaajat eilisen laskun perusteella ottamaan isommat positiot ja salakavalasti noustiin ja näytettiin lisää laskun merkkejä. PAM! Itsekkin otin turpaan tänään, kun oli perkele asiakaspalaveria ja en tätä halunnut ensin noteerata. Menihän ne 6100set knockiin. Onneksi hävityn rahan sai puhumalla isommin takaisin... Kannattaisi pitää positioita kahteen suuntaan, niin ei harmita niin paljon. Pitkä swing helmikuun puolivälistä olisi antanut jo varovaisemmalla etanalla tai pienemmän kertoimen turbolla n. 100% tuoton.

Tämän päivän menohan oli niin kuin jenkeissä eilen eli shorttaajille/puttaajille ei paljon armon paloja jaeltu ja rahat kylmästi pois. Volyymi meni nouseviin osakkeisiin suhteessa 37:1. Aamun dipin jälkeen ja tästä salakavalan nousun ja puttaajille annetun toivonkipinän jälkeen, laskulle ei annettu mitään varaa.

Katsotaan kuinka jenkit selviytyvät tänään ja mitä huominen tuo/vie. Noiden mun "pitkän jänteen" näkymien mukaan jonkinlaisen notkahduksen mahdollisuus voi tulla ihan piankin, mutta suuruudesta tai pienuudesta ei pysty sanomaan mitään. Ei siitä kyllä taida paljon iloa herua, jos on koko nousun ajan kytännyt sitä laskua ja siinä samalla puttaillut turskaa. No, sitten se kauan odotettu lasku vihdoin tuleekin. Ja lasku jääkin... esim. -2% tai -3,39%. Sitten kurssi onkin taas kohti koillista kun isot pojat päättävät jatkaa ostojaan, koska he päättäneet vaan laittaa ne rahat osakkesiin ja taas tulee turskaa putilla??? Ehkä sitten pitäisi jo vähän miettiä, että miksi pitää yrittää olla vastarannan kiiski.

Voisikohan joku muuten vääntää karaokeversion Nylon Beatin vanhasta bisiistä: "Seksi vie taksi tuo"? Sanat vaan pitäis muuttaa muotoon, että "daxi vie daxi tuo".

Ja sitten vähän Leaving and the leavingsia perään, lukekaa tuosta sanoja jos ei treidaus kulje: http://www.lyricsbox.com/leevi-and-the-leavings-lyrics-itkisitko-onnesta-38t9qqk.html.

Erityisesti kohta:

"Se vituttaa ei saa
Sut vaikka kantapaikasta kannetaan
Ulos asti rauhoittumaan
Kun hakemalla syitä haetaan"