sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Dax viikko ja kuukausi

Viimeaikojen päiväkuvioissa on nähty jo vähän liiankin paljon laskusignaaliin viittavia kynttilöitä, mutta vielä ei ole tapahtunut mitään. Päiväkuviossa ei sinänsä ole mitään muuta mielenkiintoista, koska tukitasot yms. löytyvät paremmin viikko- ja kuukausikuvaajista. Tarkistin kuitenkin viimeisen 2 viikon ajalta kaikki päiväkynttilät ja niiden merkitykset ja tässä kaikki mitä noista kuvioista löytyi:

15.3. Evening star (bearish)
19.3. Bearish engulfing (bearish)
24.3. Hanging man (bearish)
26.3. Bearish harami (bearish)

Olisin melkein toivonut, että jotain nousuun viittaaviakin kynttilöitä olisi löytynyt mutta kun ei... Harvemmin näkee näin paljon erilaisia karhun merkkejä 2 viikon aikana ja ei yhtään härkää. En edes yritä väkisin hakemalla hakea vain yhteen suuntaan merkkejä vaan täysin objektiivisesti olen yrittänyt havaita kaikki mitä löytyy.

Noh, mielenkiinnolla kuitenkin kohti viikkoa 13 jolloin näemme pitkästä aikaa muutaman merkittävän vastustason Daxille. Jos Jenkeissä nähdään laskuviikko, niin näiden vastusten kohdalta en usko, että Dax jaksaa yksin vetää ylöspäin.











Kuukausikuvaajassa kynttilöiksi on vaihdettu Heikin-Ashit, josta näkee nopeasti jo väreistä nousu- tai laskutrendin.











Ei kai näistä muuta voi sanoa, kuin että enpä lähtis mitään kovin aggressiivisia long-positioita ottamaan ennen kuin päästään tästä tasosta kunnolla läpi ja saadaan jotain vahvistusta nousun jatkumiselle.